De Unge Mødre – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Et dejligt minde!

De Unge Mødre

Kære læsere 🙂

For under en uge siden afslørede realityportalen at Julies x kæreste, Sonny skulle være far igen! 🙂 Men denne gang er det under andre omstændigheder…..

Læs evt ” Tillykke Sonny” 🙂

Jeg syntes ikke at man kan forvente at en mand tager ansvar for et barn hvis man ved at han ikke ønsker det. Det er her hvor jeg håber at der en dag bliver indført Juridisk abort.

Det kan du evt læse om HER 🙂

mia9marts2


Husk at læse: Børnepengedag 🙂 Juhuu! og En lille gave 🙂

Den anden deltager som at jeg har set meget frem til at se i aften er Natascha Linea! Hun skulle føde lille Novah og jeg havde skruet megahøjt op for lyden 😉 Sikke et skrig der pludselig kom 😀 Og det var det? Så var hun stille og håndterede det hele supergodt! Hun havde endda overskud til at undre sig over at Lia (hendes datter) ikke var vågnet ! 😀

Det er lidt specielt at se en baby komme til verden! Novah er en lille fin og dejlig bebs! Jeg sad med ham her forleden, og han kiggede på mig med sine store blå øjne <3

Læs evt “Besøg af Natascha Linea” 🙂

Novah er den mildeste baby ever…!! 🙂

Den scene hvor man ser Lia møde sin lillebror for første gang…Omg…. SÅ CUTE! <3 🙂 Har ellers altid frygtet hjemmefødsler, men det så stille og roligt ud 🙂 Mia blev født herhjemme, men det var absolut IKKE planlagt. Jeg har ingen uddannelse, men den 30. juni blev jeg min egen jordemoder..! Det er jeg stadig stolt over! 😉

Læs evt min fødselsberetning om den dag Mia kom til verden HER 🙂

Jeg har ikke været særlig heldig med de jordemødre jeg har haft. Der har været meget travlt på fødegangen de gange jeg har været der, så jeg har været meget overladt til mig selv. En hjemmefødsel ville helt sikkert være mit valg, hvis jeg skulle have have haft flere børn! 🙂

 <3

/Katherina

 

1 kommentar

  • Det må være noget af en oplevelse at få det hele filmet. Lyder ærgerligt med dine egne oplevelser med fødsel 🙁

    Jeg bed i øvrigt mærke i, at det lyder til, at I har et godt venskab “de unge mødre” imellem? Rart at kunne dele det med ligesindede.

    Tak for dine gode indlæg her på bloggen, glæder mig til at læse mere.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et dejligt minde!