Plussizekjole søges! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Tillykke til ...

Plussizekjole søges!

Kære læsere

Jeg skal snart tilbringe tid med en veninde-UDEN børn,-et offentligt sted, som IKKE er en legeplads eller et legeland! Blir så nice!! 😀

Jeg er igang med at lede efter en flot hverdagskjole! MEN……………. De fleste kjoler ligner håndklæder? Seriøst. Alexzanders håndklæde med Dora the explorer er større end den mængde stof der er brugt på de kjoler jeg fandt??

MIG

Mine kjole kriterier til en plussize hverdagskjole:

       1.) helst langærmede

       2.) over knæene

       3.) må ikke sidde tæt

       4.) SKAL være større end et håndklæde..!

Kender du en side med kjoler der lever op til mine kriterier,-så smid et link her på bloggen eller facebook! 🙂 Hvis det lykkedes at finde en kjole, så skal jeg nok ligge billeder op af min makeover..!! 🙂

/Katherina

 

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke til ...