Han forsøgte i det mindste! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Mias nye nuttede hue..!

Han forsøgte i det mindste!

Kære læsere

Kender i det med at snage i andres ting? Telefonen er godt nok min, -men Peters email var stadig synkroniseret med den.. Du har vel allerede regnet ud hvor det her føre hen 😉 😀

Der plejer ikke at være noget der fanger min interesse whatsoever, meeeeeen det gjorde der så lige i går! Cocopanda. Har du hørt om dem? Indtil for nogle måneder siden havde jeg ikke, men Peter forsøgte at finde en gave til mig. Han bad mig om at gå alt muligt igennem og jeg fandt absulut bjælde.

Lige indtil jeg faldt over noget der hed Cocopanda! Åwr et cute ord! Bum. Det satte sig bare fast med det samme 😀 Ind og tjekke siden ud 😀 Jeg fandt godt nok noget, men jeg var meget i tvivl og lukkede computeren. Kort efter lavede Peter det her opslag 🙂 KLIK HER og læs.

Der er gået en del tid og der er sket rigtig meget i mit liv. Jeg står overfor en del livsforandringer, så mine tanker har absolut ikke lagt ved ego gaver til mig selv! Meeeen så kom der denne her bip lyd… Og ja jeg kunne godt se at e-mailen ikke var til mig! Men……….. whatever.. Min nysgerrighed havde allerede taget over… Ups…heh…

justme

Men jeg fangede ordet Cocopanda og tænkte kort, sikke et dejligt ord, før min hjerne ligesom fik rodet tingene igennem, og fandt det frem, som jeg havde haft interesse i..! No way! Har han købt en gave til mig? Det sker bare aldrig..! Har oplevet en fødselsdag, hvor jeg fik en f*cking lottokopon i gave. Okay… Jeg kunne være blevet millionær, men chancen var SÅ lille, at der burde have fulgt en anden gave med 😉 Så som du kan læse dig til, så er gaver ikke noget jeg ser meget til. Og nu ved jeg at der ligger en gave fra Cocopanda, og venter på mig! Jeg er stensikker på, at jeg ved hvad det er, men om jeg får ret finder jeg først ud af, når han giver mig gaven 😀

Træls at jeg lige skulle snage. Men jeg kunne ikke lade være! Ville du have gjort det samme? Nu sidder jeg bare her og venter,-og det kunne jeg have undgået hvis jeg ikke havde været så pissenysgerrig..haha

/Katherina

   

1 kommentar

  • Sara

    Ja det kender jeg godt og når man ikke ved vad det er men man tror man ved hvad det er så. Er ventetiden mega lang ☺. Men det er alrid spænnede at se om man har rart når gaven kommer og når man får den held og lykke med gaven ☺☺☺☺☺

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mias nye nuttede hue..!