Min “nye” krop :D – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Mias designer har en giveaway..!

Min “nye” krop :D

Kære blog!

Min barsel er snart overstået, og selvom jeg ikke helt er der, hvor jeg gerne vil ende, så er jeg kommet rigtig langt, og er selv mega stolt 😀

Mia6mdrfar3

Jeg har jo løbende skrevet om det her på bloggen, så hvis man selv kæmper lidt med samme problem, så håber jeg at det her kan inspirere lidt 😉 Om ikke andet, så har jeg i hvert fald lagt min kost ændring online, så man har en idé om hvad det er som jeg har gjort 😉 Det kan i læse om HER! 🙂

I det indlæg er der også link til tidligere opdateringer 🙂


Husk at få læst “HJÆLP! Gave til min dejlige kone


 Nåh, men hvordan er det så gået siden sidst?? Tja, min vægt har faktisk været rimelig stabil, så har hverken taget voldsomt på, men har så til gengæld heller ikke tabt mig 😀

Så alt i alt, ligger jeg på +10 kg siden jeg startede mit projekt 🙂 Og eftersom det var mit mål, så er der jo ingen slinger der 🙂 Men jeg har taget størstedelen på, i de første 14 dage, så der er ikke sket det store mht. vægten på det sidste..


Heldigvis har jeg også løbende taget mål på mig selv 🙂 Og her har jeg kunne se de “manglende” resultater fra de sidste 14 dage 🙂 For jeg er blevet små 12 cm større 😀 Og værst er det gået ud over mine lår, som er blevet 5 cm bredere på de 2 uger 😀

Kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er for resultatet 😀 Synes det er helt vild, hvad træning og kosttilskud kan gøre 🙂


Fik du læst “Sommer Drømme“??


Men der er desværre også en bagside af medaljen.. For jeg har nu i de sidste 4 uger gået rundt i trænings tøj 🙂 Dejligt, behageligt trænings tøj 🙂 Så det var først for et par dage siden, at jeg opdagede et lille problem! Jeg kan ikke passe et eneste par, af min arbejds bukser :p


For at illustrere det, så er her et billede som viser hvor tynd jeg har været, og hvor meget fylde der er kommet på de sidste 4 uger 🙂

Bælte med tal

1) Er det hul jeg brugte, da jeg mødte Katherina.

2) Er det hul jeg brugte før min kur

3) Er det hul jeg bruger idag 🙂


Så nu er jeg nødt til at købe nye bukser, inden jeg skal tilbage på arbejdet i næste uge 😀 Synes bare det gør det hele endnu vildere 😀

/Peter


PS. Husk at vi resten af måneden, kører en giveaway, på et sæt flotte armbånd 😉

Læs mere her!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mias designer har en giveaway..!