En blandet uge i vente.. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Det sidste besøg af sp'en :)

En blandet uge i vente..

Kære alle.

Det bli’r en noget underligt sammensat uge vi går i møde 🙂

For det første, så går jeg ind i den sidste uge af min barsel 🙂 Egentlig lidt underligt, at der allerede er gået 4 uger, for det føles absolut ikke sådan :/ Men så gælder det vel bare om at få så meget som muligt, ud af den sidste tid 🙂

familie11

Nåh, men mandag står den egentlig ikke på noget helt vildt voldsomt. Altså udover at jeg skal ha mit fitness tjek 🙂 Glæder mig til at se resultatet, så jeg kan sammenligne med min sidste status 🙂


Tirsdag står den på fødselsdag 😀 Nicklas bli’r 2 år, og det skal fejres på bedst mulige måde, men kage, boller, kakao og den allernærmeste familie 🙂 Vi glæder os til at gi ham en go dag 🙂


Onsdag bli’r dagen, hvor jeg skal sende prøven afsted, som skal fortælle om jeg er definitivt steril :/ Jeg besluttede efter Mias fødsel, at hun skulle være den sidste, og det er nu efterhånden 4 måneder siden at jeg blev opereret. Så det bli’r dejligt, at kunne få afsluttet den lille sag 😉


Torsdag skal vi vinke farvel til mor / svigermor / mormor 🙁 Hun flytter nemlig, så hun kommer ikke længere til at bo tæt på, hvilket desværre også betyder, at vi kommer til at ses mindre 🙁 Så ikke en dag, vi ser voldsomt frem til 🙁


Og så kommer vi endelig til fredag – Dagen hvor vores dejlige lille Nicklas skal ha lagt sit dræn.. Og det ser vi virkelig frem til, for han har det ikke super godt 🙁 Kan slet ikke beskrive hvor dejligt det bliver, at få det overstået 🙂

Så som i kan læse, så blir det en alt andet end afslappet og normal uge vi går i møde 🙂


Håber i har haft en dejlig weekend 🙂

/Peter

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sidste besøg af sp'en :)