Så er det nu :D – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Skoler og deres f****** sukkerpolitik!

Så er det nu :D

Kære alle.

Jeg får nok ikke bedre tid, end netop nu 🙂 For de næste 5 uger holder jeg det sidste af min barsel 🙂 Så udover at være sammen med familien (selvfølgelig), og ordne lidt småting i lejligheden, så har jeg besluttet mig for, at gå all in med træning 🙂 Ikke fordi jeg skal være pumpet, og det bliver jeg sku nok heller aldrig 😀 Men fordi jeg gerne vil ta på 🙂

Far og datter


For lidt tid siden, lavede min dejlige kone et indlæg, hvor hun fortalte om min kamp for at tage på, og i den forbindelse var der flere, som skrev til mig vedr. træning og gainer produkter 🙂 Så det skal jeg selvfølgelig også prøve 🙂 Jeg er top motiveret, og glæder mig til at se om jeg faktisk kan tage på 🙂 Det kunne være rart at gå fra tynd, til ikke helt så tynd 😉


hyggepakkeJeg har derfor her til morgen været inde på Purefitness.dk og bestille en lille hyggepakke de kalder “PureFitness Gainer Stack” 😀 Det lyder da også lidt sejt 🙂 Haha 😉

Men anyways, så glæder jeg mig til at få det hjem, så jeg kan komme igang med træningen – Og ikke mindst, så glæder jeg mig til at se, om det virker 🙂

Wish me luck 😉

/Peter


purefitness

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skoler og deres f****** sukkerpolitik!