Opfølgning på sukkerpolitik.. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Personlig Pleje - Med kæmpe %'er :D

Opfølgning på sukkerpolitik..

Kære alle sammen 🙂

Det har været et par hektiske dage herhjemme, på godt og ondt, så har slet ikke fået skrevet den opfølgning omkring mit indlæg om sukkerpolitik, som jeg havde lovet 🙂 Men bedre sent end aldrig:

Der er desværre ikke så forfærdeligt meget godt nyt at fortælle.. Samme dag som Mikkel fik chokoladebollerne med i madpakken, ringede jeg til hans lærer, og fortalte præcis hvorfor han havde dem med.. Hvilket hun gav udtryk for at kunne forstå..

Men Mikkel kom hjem med stort set alle sammen.. Altså bortset for en enkelt, som han havde fået lov til at spise.. Resten skulle pakkes væk, da han jo godt kendte reglerne :/ Og så rammer vi ligesom udgangspunktet – igen!

mikkel mor Collage


Mandag havde jeg så en samtale med skolen, hvor jeg gav udtryk for min frustration omkring det her – igen! Må indrømme at det endte i en sludder for en sladder, for der kom absolut intet ud af det, da skolen ikke mener, at der er sket noget forkert :/

Dog virkede Mikkels lærer en lille smule overrasket over hvor tit der bliver bagt, men igen – Det er jo noget børnene selv vælger.. Og så bortfalder al ansvar og sund fornuft åbenbart 🙁


Det eneste “positive” der kom ud af min samtale med Mikkels lærer, var at jeg endelig fik en forklaring på hvorfor, at Mikkel så tit kommer hjem med hans madpakke fuld.. Det viser sig åbenbart, at man kun skal sidde og spise i min 4 minutter :/ Og hvis bare man har spist lidt i de 4 minutter, så kan man rejse sig 🙁 Det fik jeg så forklaret på en nogenlunde pæn måde, at jeg absolut ikke var tilfreds med, så nu er der en sandsynlighed for, at Mikkel rent faktisk får lidt at spise mens han er i skole fremover 🙂

/Peter

 

 

4 kommentarer

 • Lynette

  Hej peter
  4 min. I spise frikvarteret??
  Vh lynette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja den er go nok – Altså spise frikvarteret er længere end det, men det forventes kun at de sidder ned i 4 min og spiser.. Så hvis børnene siger de er mætte, så må de rejse sig..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorte

  Fire minutter om at skulle spise en madpakke.
  De må da ikke være rigtig kloge de lærer.
  Måske man os skulle forvente, at lærerne kun spiste i fire minutter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonni

  4 min. Det var ikke meget. Ved at mine børn har mere end de 4 min. Og det hade vi også dengang jeg gik i skole.. Det er ikke meget mad han få så…det syndes jeg ikke det kan værd rigtigt, 4 min at spise.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlig Pleje - Med kæmpe %'er :D