Kan du anbefale den her bog..? – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
En uforglemmelig oplevelse <3

Kan du anbefale den her bog..?

Kære læsere

Den her børnebog skulle være fantastisk til at få børn til at sove! Nogle gange hvor det er svært at få børnene lagt, så ville det da være fedt at have et ekstra kort på hånden! Mia er stadig meget lille, men hvis den er så god som rygtet siger, så kunne den være brugbar om et års tid 🙂


Legeplads2

Jeg søger personlig erfaring, så hvis du har købt den populære børnebog og har haft succes med den,-vil du så ikke være sød at dele din erfaring? 🙂 Fandt den til 29 kr. på den her side! 

Det er jo et forsøg værd! Så den har vi bestilt 🙂


Plejer bare at synge “Nu er klokken blevet mange”, meeeen det er mere et hyggeritual end det er et forsøg på at få børn til at falde i søvn 🙂

Så hvad er din personlige dom over den nyeste musthave-bog for forældre? 🙂kaninen1


Håber at høre fra dig!

Når vi har modtaget vores, og har prøvet det af, så skal jeg nok dele min egen erfaring 🙂

/Katherina

 

7 kommentarer

 • Rikke

  Vi har selv bogen herhjemme! Og vil sige jeg blev positivt overrasket! Jeg havde overhovedet ikke regnet med nogen form for reaktion fra vores dreng på 3 da jeg læste den, men der var reaktion fra første gang vi læste bogen.
  Og bogen virker bedre på ham gang for gang! Så jeg er rigtig glad for den bog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Vi har den herhjemme til vores piger på 2 år og 4 år. Men ingen af dem virker den på sådan rigtigt. Vores store pige vil gerne høre den og jeg tror den kunne virke på hende hvis lillesøster ikke hele tiden larmer når man læser den (hun er ikke gammel nok til at forstå den endnu åbenbart)
  Jeg håber at det en dag lykkedes herhjemme men indtil videre så er det ikke lykkedes at finde virkningen af den desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene løvschall

  Hej.
  Den er mega god. Jeg har en datter som var rigtig svært at få til at sove(hun er 7 år) og sov altid først kl.22-23 tiden, hvis hun ikke lå ved os.
  Jeg købte bogen og hun sover nu kl.20 i stedet for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paulina

  Absolut en vinder hjemme hos os 🙂 Vores 3-årlig pige elsker den historie, og det er blevet et lille ritual, at vi skal ind og “få Kalle Kanin til at sove”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Husk på, at bogen kun virker i det omfang at barnet er roligt og afslappet.
  Min søn på 2 1/2 år får ofte læst op fra denne bog OG den virker glimrende herhjemme. Ofte beder han mig også om ikke at læse den, da han ved han falder i søvn.
  Min kæreste har en datter på 5 1/2 og den virker også glimrende på hende. Jeg har også oplevet at den ikke har hjulpet på nogle børn, men de fleste hjælper den på!
  Den er desuden også anbefalet af familievejleder Lola Jensen!
  Håber jeres kære små vil ELSKE kanin og den kan gøre gavn! Jeg kan kun anbefalfe den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Bogen er FANTASTISK! På begge mine sønner ( 7 – 4 år) den skal læses i forskellige tonelejer og der er en indledning hvor “reglerne” står for oplæsning. Min yngste søn er særligt sensitiv, han har svært ved at koble af, og sætte dagens lege osv. I kasser så han kan få en god nattesøvn. Denne bog har virkelig hjulpet os, hvor vi før rendte frem og tilbage mellem 1,5-2 timer til han endelig overgav sig til trætheden, til at SOVE når jeg er færdig med bogen!! Herhjemme er det mirakel bogen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den er fantastisk. Min 6 årige datter havde i en meget lang periode svært ved at falde i søvn. Fandt bogen til 29kr og købte den. Trods brok fra tøsen der bestemt ikke mente hun ville falde i søvn da jeg læste den fordi den var kedelig nåede jeg kun side 15 og hun sov som en sted. Så den virker.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uforglemmelig oplevelse <3