Det går da meget godt :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Hjemmelavet modellervoks :D

Det går da meget godt :)

Kære alle 🙂

For lidt tid siden, skrev min dejlige kone, om min kamp for at tage på 🙂 Så derfor besluttede jeg mig for, at når jeg havde barsel, så ville jeg gå all-in, og gøre alt hvad jeg kunne, for at få lidt ekstra på kroppen 🙂

Operatrion

Nu er den første uge så næsten gået, og jeg har i løbet af ugen, fokuseret på at få spist det rigtige, og forberede kroppen, så jeg har lidt at træne med 🙂 Det har faktisk været hårdere end jeg forventede, og måtte allerede på dag 1 indse, at det at spise ikke altid er så let som det lyder 😀

Jeg har dog ikke kun spist i løbet af ugen 🙂 Det er også blevet til en smule træning 🙂 Og jeg er personligt rigtig godt tilfreds med resultatet af min ryg, efter bare en lille uge 🙂

Snuske ryg uge1

Vægten siger i skrivende stund: +3,5 kg 😀


Så kan slet ikke vente med at komme videre med træningen, og se hvor meget jeg kan opnå i løbet af mine 5 uger herhjemme 🙂 Jeg venter dog stadig på pakken jeg bestilte for godt en uge siden, og håber virkelig den kommer i morgen, så jeg kan komme igen med fase 2:

Hård daglig træning 😉

/Peter

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet modellervoks :D