2016- Aldrig mere gravid igen! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
31. December. Årets sidste dag..!!

2016- Aldrig mere gravid igen!


Kære læsere

 Da klokken slog midnat nytårsaften, gik jeg ind i et år, hvor jeg ved at alt der indebære graviditet og fødsel, ikke er noget der står på min to do liste! 😀 Der er total babyboom på facebook 😀 Og ved i hvad?


amagermel8

Jeg er så glad for at det ikke er mig!! 😀

Jeg har altid undret mig over hvornår man vidste at man var færdig med at gå gravid og føde børn. For mit vedkommende er det en følelse af indre fred når jeg ser på den familie som jeg har. Jeg føler mig rolig og taknemlig på en ny måde 🙂

Ser frem til at kunne gå i seng kl 20 fordi jeg KAN…he…Åwr det bliver topnice. Man ved at man er ved at være en gammel kost når muligheden for at gå tidligt i seng lyder som en date-night..haha 😀


Klik her for at læse om min aller sidste fødsel <3


Det bedste og det værste ved at være gravid, er at man er et stort kinderæg 🙂

Man ved ikke hvad der der gemmer sig indeni 🙂 Man vil vildt gerne vide hvilken type baby man får. Jeg har prøvet det meste. Det kan blive en rædselsfuld skrig
er-bebs, eller en vidunderlig mild og rolig-bebs 🙂 Det er så spændende og nervepirrende…… og det kapitel er slut nu! 😀 For vi har sammen besluttet at vi har fået de børn vi ønskede os 🙂 Så Peter blev steriliseret i oktober 🙂


Klik her for at læse om vores beslutning om sterilisering 🙂

Klik her for at læse min drøm om en datter 🙂


amagermel14


Jeg havde en tilrettelægger der var lykkelig over at være barnløs, og at hun skulle hjem til en tom og stille lejlighed i København. Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke håbede på, at hendes fremtidige barn fik kolik. Bare en weekends tid, så hun fik en smagsprøve på det helvede jeg stod i. For det sutter røv at stå der, -alene med et kolik barn, der skreg sådan ca. fucking hele tiden, -og så få at vide:

“Nej hvor han larmer! Hvordan kan du dog holde det ud? Hold da op hvor jeg glæder mig til at komme hjem.”

Hun sagde det på en sjov måde, med smil i stemmen og glimt i øjnene 🙂 Det var hårde ord til en uerfaren teenagemor, men let s face it. Jeg ville ønske, at jeg selv kunne ha pakket sammen, låst mig ind i et stille hjem, spise en sandwich i fred….. og sove 😀


At være gravid og føde har været en unik tid i mit liv 🙂

 

1monedMen jeg er lettet over at kapitlet med graviditet og fødsel er afsluttet 🙂 Jeg har altid følt en vis uro over uvisheden omkring hvilken type baby der var i vente, og hvordan den ville påvirke vores liv 🙂 Nu venter der os en tilværelse uden de spekulationer…Det er sgu nice! 😀


Tillykke til alle jer gravide, med jeres skønne kinderæg! Håber at i hver og en, får en fantastisk graviditet og en super god fødsel 🙂

Godt nytår allesammen!! <3 😀

/Katherina

4 kommentarer

 • Vickie Ralov

  Hej Peter og Katherina.

  Vil først ønske jer rigtigt godt nytår tror på et dejligt 2016 for jer og jeres familie. Et stort tak for jeres fanatiske opslag glæder mig hver gang jeg kan læse om jer, nyder hvert et ord.
  Følger med i jeres beslutning og nul flere børn.
  Og så er jeg endnu mere vild med jeres nåde at skrive på så godt,

  De bedste hilsner fra

  Vickie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen mange tak for de søde ord 🙂

   Det er jo ord som dine, som giver endnu mere lyst til at dele lidt ud af sin hverdag 🙂

   Rigtig godt nytår herfra, og håber at du får et helt fantastisk 2016 😉

   /Peter og Katherina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari-Louis

  Hej
  Jeg synes, I har en god og hyggelig familie. Jeg har fulgt jer i de unge mødre og helt da Mikkel var helt lille. Det er hyggeligt at følge lidt med.
  Jeg har en datter på 8 år og fik hende da jeg var 18, så jeg ved hvordan det er at være ung. Jeg valgte bevidst kun at få et barn, men jeg synes det er flot klaret at I har valgt flere børn. Men jeg kunne mærke at et barn er rigeligt for mig, men nej hvor er der mange fordomme. Pas godt på hinanden og god bedring med Mikkel

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

31. December. Årets sidste dag..!!