Lidt krussedulleri :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Oversvømmelse i Byparken

Lidt krussedulleri :)

Kære læsere

Der var engang hvor jeg elskede at tegne 🙂 Min helt store drøm var at blive skaber af en tegnefilm 🙂 Men det er maaaange år siden, og efter at jeg blev mor, har jeg stort set ikke tegnet eller malet. I nat sad jeg, og spekulerende på alt det, som at der skete samme tid sidste år! 🙂

Den 28. december var nemlig min første morgen nogensinde, hvor jeg vågnede op, og vidste at min drøm om en datter var gået i opfyldelse!! 🙂


Men da jeg ikke kunne sove, sad jeg og fik lyst til at “krussedulle” lidt igen 🙂 Det endte ud i hende her 🙂

tegning1


I 2004 boede jeg i en 1 værelses på Pilevænget her i Vejle 🙂 En dag hvor jeg følte mig rastløs, fik jeg skabt en gigantfigur med store jader på min væg 🙂 Jeg ville have brugt min fritid, på at få hende malet op, og få skabt lidt ekstra gejl, så mit hjem blev et stort kunstværk! 😀 Meeen så blev jeg gravid. Droppede skolen, og skulle bruge en anden bolig 🙂 Jeg fik aldrig taget et billede af “Bella” inden jeg fraflyttede min lille lejlighed. Husk at det var en tid inden kameratelefonerne havde så stor indflydelse på vores liv, som de har i dag! Ellers havde jeg en hel mappe fuld af samtlige detaljer 😀

Men jeg kan huske hende, og jeg håber, at jeg igen en dag bliver så dygtig, at jeg kan genskabe hende!! 😀 Jeg er langtfra så god som jeg var engang ,og i takt med at børnene bliver større, vil jeg få mere af min ego tid tilbage. Ser frem til at sidde foran et tegnebræt igen!  🙂


I aften bliver der ikke tid til “krussedulleri”, da Mikkels 10års fødselsdag skal forberedes! Det er en meget stor dag i morgen, og vi glæder os sindsygt meget!!! 😀 Desuden er der den her ekstra overraskelse, da jeg vandt en konkurrence..!!! 😀

Præmien vil blive afsløret for Mikkel i morgen aften 😀

Bliver så fedt!!!

/Katherina

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oversvømmelse i Byparken