6. december – Min mor har fødselsdag!! :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
5. december - Jule-tog-tur <3

6. december – Min mor har fødselsdag!! :)

Kære læsere

Vi havde et arrangeret et lille surpriseparty for min mor i dag 🙂 Min mor fyldte rundt, og den slags skal fejres! 😀

Dagen har stået i familiens tegn,larmende børn,tegnefilm,familiehygge og julejunk..! 😀 Mens det her billede blev taget tidligere, sad vi og ventede på min mor, min lillebror og hans kæreste 🙂


 
6dec


I 2011 var min mor tæt på at dø 🙁 Jeg boede stadig på Amager. Ringede til sygeplejesken for at tjekke op på status, og bum. Jeg blev anbefaet at skynde mig til Jylland..! 🙁 I 2011 havde vi ikke regnet med at min mor var en del af livet her i 2015, but she is 😀


Hun genvandt evnen til at tale ,og til at gå!! 😀

Ikke alt er som det var engang,men i dag stod min mor og så super smuk ud! 🙂 Flot bling, flot makeup 🙂 Stadig et ungdommeligt udseende,og stadig et ungt sind! 🙂 Vi gav hende smukke gaver og et flot bipolar smykke 🙂

Sikke en dejlig dag at fejre den 2 i advent 🙂 <3


Endnu engang et stort tillykke med fødselsdagen mor!

Love you! 🙂 <3

/Katherina

2 kommentarer

 • DorteTubækPedersen

  Tusind Tak for overraskelsen, gaverne, ja det hele <3
  Tjaaa. Intet er som førhen..Men jeg er i live og kan da trække vejret selv.
  I alle har været og er mig en god støtte, dét skal i have tak for <3
  Elsker jer alle sammen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Albert

  Ja, Katherina. Din mor er smuk både indeni og så sandelig også udenpå. Og så er hun en enestående fighter, at være tilbage, hvor hun er i dag. Jeg husker også Dorte som en pragtfuld og dygtig kollega på Sofiegaarden i Vejle og jeg glæder mig over, at se hende blomstre og blive forkælet af sin dejlige familie. God jul til Jer alle. Knus fra Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5. december - Jule-tog-tur <3