19. December – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
18. december - Tillykke Lucas :)

19. December

Kære læsere


Tænk at man kan være så lille,og have sådan en glædelig interesse ved en baby 🙂 <3 Nicklas har en kærlig interesse overfor sin lillesøster. Det første han får mumlet når han vågner,- er “Miiiiiiia” 🙂 Når han har nusset hende godmorgen, og har fået et smil retur, så er hans dag startet! 🙂


Nicklas19dec

Eftersom at Mia er 5 mdr, så er det liige tidligt nok at have købt det første lille legekøkken 🙂 Meeeen jeg spottede det ved et tilfælde inde på en facebookside og fik det til 100kr 😀 Kunne sgu ærligt talt ikke stå for det! Som du kan se på billedet, så er det et totalt nuttet lille mini køkken! Mega girly 🙂 Jeg har tænkt mig at male det træfarvede hvidt når jeg har tiden til det. Det lille køkken er perfekt til når hun begynder at rejse sig op af tingene omkring foråret 🙂


Om lidt skal der ligges adventgaver frem! Jeg glæder mig til at se drengenes ansigter i morgen tidlig! 😀

/Katherina

   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

18. december - Tillykke Lucas :)