14. December – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
13. December

14. December

Kære læsere


Mig & Mikkel fik hjulpet en der står os nær med at hente julehjæp her til aften 🙂 Jeg blev faktisk ret overrasket over hvad julehjælpen bestod af! 4 BÆREPOSER FYLDT MED ALT MULIGT LÆKKERT..!!! 😀 Der blev julen lige reddet for det her menneske 🙂 Vi så julekalender og gik hjem 🙂


blog6

På vejen hjem begyndte Mikkel at fortælle om hans nervøsitet for i morgen… I oktober blev han opereret for en knude,og nu er der dukket en ny op 🙁 Den skal undersøges i morgen! Det er svært at skulle lyde optimistisk og positiv når man er pisseraj. Jeg er voksen,-men en lille skræmt skid hvad det her angår. X fingre for Mikkel 10.30..!!


Jeg opdatere i morgen…

/Katherina

1 kommentar

  • Trine Mikkelsen

    Pøj pøj med ham søde, håber og b’er for det bedste for dejlige Mikkel.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13. December