Surprise babyshower-på Ama`r..!! <3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
"Årsdag" på Halloween <3

Surprise babyshower-på Ama`r..!! <3

Åwr det har været svært at holde hemmeligt…….!! Men min dejlige veninde Melanie, venter et længeventet ønskebarn, og jeg var helt 100 på, at hun ville elske et surprise babyshower 🙂 Jeg fik ideen, men problemet er at jeg bor i /&¤#¤%” Jylland, og hun bor på Amager 🙁 Hvordan skulle jeg få det til at hænge sammen..??!!


Jeg lod det ligge nogle dage, før jeg kontaktede Melanies mor. Det gik så hen og viste sig, at hendes mor OG svigermor var fuldstændige med på ideen om et babyshower 😀 Nøj hvor blev jeg glad..! 🙂 Mig & Melanie har et godt venskab. Vi har aldrig været uvenner, og har fra dag et haft en god kemi ^^ Så god, at hun deltog i Alexzanders fødsel i 2012. Hun både så og holdte ham før Peter gjorde 🙂 Jeg havde i dagens anledning taget Alexzander med som en ekstra overraskelse! <3


Alexikbh

Her er Alexzander på vej hen mod bussen. Alt han ved er at han skal møde Melanie, der har en baby inde i maven. Det syntes han var spændende 🙂


babyshower4

På billedet ses Alexzander der sidder i en bus i København – på vej hen mod babyshowerfesten….Vi er tæt på nu og Melanie aner ingenting 😉


babyshower4Se lige en flot borddækning 🙂

Der var juleslik inde i sutteflaskerne! Jeg blev så glad da jeg så det! 😀 Melanie har termin den 24. decemeber, så nisseslik var spot-on 😀 Alt var fuldstændig gennemtænkt..! 🙂


babyshower1
Vinduet var pyntet med “banner” hvor der stod BABYSHOWER, og to flotte balloner der ramte loftet. Jeg vidste at det ville gøre hende utrolig glad ^^


bamsen
Her er vores gavekurv til Melanies kommende ama`r pige <3

Gavekurven indeholdte følgene: En lyserød bodystock fra JOHA, et baby “hårbånd” og lyserøde nusseklude 🙂 Desuden havde vi en hvid bamse med åben/luk funktion ved maven, som jeg ville gøre gravid.

Haha..Det lød lidt nasty 😀 Men jeg gemte en lille gave inde i bamsen. Gaven
inde i den gravide bamse var et jule- outfit, hvor der stod “Min Første Jul” på nissehuen 🙂


nameit logo


Alle gæsterne havde en lyserød ballon i hånden, og råbte SURPRIIIISE da Melanie åbnede døren 😀 venskabDet var et fabulous øjeblik! <3

Hendes veninder havde sørget for lækker mad, og familien havde bagt kage 🙂 Hun fik de sødeste baby-gaver, og synet af hvor glad Melanie var, er uforglemmeligt 🙂 Der var arrangeret shower-games 🙂 Den sjoveste var at vi skulle have bind for øjnene. Snurres rundt og så finde Melanie og sætte en baby på hendes mave. Jeg gik ind i døren..hehe.. Men fik da sat en baby på hende til sidst 😀


Heldigvis så defineres venskab ikke af afstand! Vi har tæt kontakt selvom vi er adskilt. Jeg rejste næsten 480 km., og det var hele turen værd 🙂 Jeg vil aldrig glemme hendes udtryk. Jeg vil aldrig glemme glimtet i hendes øjne. Jeg vil aldrig glemme hendes glæde over at se os allesammen, eller synet af de dejlige gaver til hendes lille ama`r-pige <3


Alexitoget

Efter at have krammet Melanie farvel, a`et maven og ønsket hende en god fødsel, så gik turen hjem mod Jylland ^^ Savner hende allerede, men så er det godt at København kun er et tog væk! <3

/Katherina


babytorvet logo

   

1 kommentar

  • Camilla

    Gud, hvor han ligner Mikkel på det første billede!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Årsdag" på Halloween <3