Stille og rolig søndag :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Min nye gave <3

Stille og rolig søndag :)

Halløj derude 🙂

Dagen idag står for mit vedkommene på hjemme hygge med Mia 🙂 Aftenen igår brugte jeg på juleafslutning med mit fodboldhold, så glæder mig til en stilledag herhjemme 🙂

Far og datter


Mikkel har en legeaftale, så han skal hjem til ven senere 🙂 Og så er han underholdt en masse timer 🙂 Faktisk helt rart, når børn får den alder, hvor man kan sætte dem af ved en ven 🙂

Og Katherina tager Alexzander og Nicklas i legeland 🙂 Afsted mod kæmpe rutschebaner, trampoliner og hoppepuder, så de kan blive drænet for energi 😉


Så jeg har Mia og lejligheden for mig selv idag 🙂 Hvilket er helt perfekt – For der er bold i tv idag 🙂 Og det er yndlings holdet som spiller! – og jeg har en go fornemmelse i maven 😀 Ville helt vildt gerne ha været ovre og se kampen sammen med Alexzander, men der sku lidt langt 🙂

Håber i alle får en dejlig søndag 😉

/Peter

   

4 kommentarer

  • Lone

    Hvor lyder det hyggeligt… Her er far lige gået en tur på legepladsen med datteren på 13 mdr så mor også kan komme i bad i dag uden en meget morglad pige hængende om benene hele tiden er det ikke i Vejle i bor??? Vi er lige flyttet hertil og kender slet ikke området endnu. Men er der legeland i nærheden??? god og hyggelig søndag til jer

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min nye gave <3