Mit hold vandt DM i Pole Duo! :D – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
DM i poledance

Mit hold vandt DM i Pole Duo! :D

 


Kære læsere

Det var et fantastisk show! Blev lidt mut da jeg så at der var nybegyndere der var ca 1000 gange bedre end mig :p Men hey. Der skal heller ikke så meget til 😀 Desuden har jeg ca 20kg mere på kroppen end de fleste poledancere. Ergo skal jeg løfte på mere,og det gør nok alting det sværre! Men så længe jeg forbrænder kalorier på en sjov måde-Im happy 😀


Polefitness


Takket være disse 2 fantastiske kvinder VANDT Pole Fitness Vejle  DANMARKSMESTERSKABET I POLE DUO!!!! 😀

DM01

Vi er så stolte af Lia & Franciska!!! 😀 I kan se videoen nederst i opslaget! For at fejre deres sejr er der gratis prøvetimer i hele uge 48..!!! 😀 Læs om booking HER eller kontakt Lia for at høre nærmere 🙂 Hvis du ikke er tynd,så er det altså okay! Jeg er dellet og smidig som en mursten,men elsker det alligevel 😀


Du kan læse lidt om det på mit blogopslag fra august ——> Pole Fitness Vejle-også for større kvinder!  🙂


Se lige.. Syntes det ser så flot ud! 🙂

DM2


Jeg elsker musikken! Den passede rigtig godt til deres optræden!! 🙂 Tænk hvis jeg kan blive bare 5% af hvad de er nu. Waow! (Jeg er bunddårlig men syntes det er sjov træning! 😀 ) Når jeg rent faktisk kan sætte noget sammen, så får jeg nogen til at lave en video som jeg smider på bloggen 🙂

DMs


Se lige en masse glade mennesker! Tjek især de to i den smukkeste kongeblå 😀

Og hvis nogen syntes at de kan spotte Stine Kronborg, så ser i ganske rigtigt. Stine var en af dommerne 🙂 Hun er en dygtig poledancer, og hun ved hvad hun snakker om 🙂

En fed aften!

/Katherina

 

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DM i poledance