Jeg har 10 års jubilærum med De Unge Mødre i dag :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Afdøde på facebook? Jeg sletter ikke min Mommie....

Jeg har 10 års jubilærum med De Unge Mødre i dag :)

Så skruer vi tiden tilbage! Er du klar? 🙂

I dag er det et årti siden at det hele startede…! Shit det lød gammelt 😀

However, så er det underligt at tænke tilbage på. Jeg husker stadig nervøsiteten. Jeg husker spørgsmålene. Jeg husker hvor mange gange at jeg skulle gå frem og tilbage før optagelsen var perfekt. Jeg husker hvor sjovt jeg syntes det var. Uhh nu skal jeg være kendt. Hvor spændende. Jeg anede kikkert og kyse om hvad jeg var på vej ud i.

De nye deltagere har google og facebook, der kan afsløre hvor onde folk kan være. De kan komme i kontakt med os andre deltagere, og spørge omkring medvirken i programmet, inden de afgør deres beslutning. Alt er så ligetil og tilgængeligt.


Facebook var ikke særlig aktuelt i 2005, men de sociale medier har åbnet flere døre og muligheder. Ergo har de muligheden for andre perspektiver, end vi havde i 2004 og 2005. At de ikke udnytter den mulighed, -det forstår jeg ikke. Men nu er jeg voksen, og jeg tænker anderledes end hvad jeg gjorde for ti år siden. Så det kan da godt være, at unge mennesker (yes I’ve said it) trods de sociale medier ikke tænker dertil? Lige sende den samme besked til alle tidligere deltagere, og høre om deres oplevelser, så man kan have det med i sine overvejelser.. 🙂


For 10 år siden var jeg midt i et bad breakeup med Mikkels far. Jeg stod og skulle finde lejlighed, skaffe depositum, og forberede mig på et liv som en enlig teenagemor. Det lyder ret sørgeligt, og i dag forstår jeg godt at jeg blev udvalgt. Det lyder bare langt mere interessant, end min historie ville i dag: Mor til mange. Hjemmegående. Gift. Manden arbejder. ZZZZzzzZZZzzzzz………………..


Grundet min deltagelse blev jeg bl.a. inviteret til afsnit 200 i metropol i København den 29. april 2009, hvor jeg mødte Peter for første gang 🙂

Vi begge havde kærester, -men de blev siden skrottet, og så fandt vi sammen 🙂 Jeg havde aldrig in a million years troet, at jeg skulle giftes med Peter fra “De Unge Mødre”. Hvis du havde sagt det til mig for 10 år siden, så havde jeg givet dig en fuckfinger, og bedt dig om at holde dig fra svampe.


Men her er vi så! 6 års forhold. Snart 2 års ægteskab og 3 børn senere! Mikas bor fortsat hos sin far på Fyn, og Lucas bor fortsat hos sin mor på Sjælland. Så der mangler 2 drenge på billedet. Folk betragter os som en stor familie. Men det syntes vi ikke at vi er 😉

familie11

Måske hvis de sidste to var med på billedet, men ellers ikke. På trods af at vi ikke har nogen kontakt, så har jeg en drøm om, at alle børnene får kontakt til hinanden en dag.


De sidste 10 år har budt på både godt og ondt, men noget andet jeg også husker denne dato for, er at Mikkels kammerat fylder 10 år 🙂 Jeg havde en aftale med en der hed Jeanette den 18. november 2005. Vi skulle tale om, hvordan min oplevelse omkring det at blive fulgt af et tv hold, havde været. Men det blev aflyst, da Jeanette gik i fødsel og fødte sønnen Silas! 😀 Så stort tillykke til Jeanette & Jeppe med jeres dejlige dreng <3

/Katherina

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afdøde på facebook? Jeg sletter ikke min Mommie....