Hvis Mia havde været nogle år ældre….Omg….. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
En superflot jakke til et levende viskestykke!

Hvis Mia havde været nogle år ældre….Omg…..


Kære læsere

Omg…Im so in love with this..! 😀 Lidt peberet prismæssigt,men vi har et legekøkken i ca samme stil,og det holder rigtig godt! 🙂

elsa

Måske der sidder nogen der har en datter i jeg-kan-passe-på-mit-dukkehus-alderen og tænker at det her kunne være en god gave??! 😀 Glæder mig så meget til jeg selv kan købe den slags til vores lille Mia !! <3 🙂

Mia1 - KopiDrengeverdenen har jo præget mit liv siden 2003,så den del har jeg tjek på! 😉

Nicklas får et fint klaver i julegave <3

De andres julegaver er vi nææsten sikre på! 😀 Jeg er faktisk ret god til det med gaver, og selvom at jeg er grøn på pige-området, så skal jeg nok finde på nogle søde julegaver til vores lille baby girl 🙂

/Katherina

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

En superflot jakke til et levende viskestykke!