For tidlig julegave :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Mit hold vandt DM i Pole Duo! :D

For tidlig julegave :)

 

 

Kære læsere

Min mor har købt denne vildt nuttede kjole til Mia i julegave! Men hun kunne ikke vente med at give hende den 😀 Forstår hende godt..! Jeg hoppede af glæde da jeg så den! 😀 Lyserødt stof,lyserødt tyl,og mini-roser…Cute!! 🙂 😀 <3


Hovedbåndet, bodyèn og strømperne er fra mig. Kjolen fra min mor,og de små søde sko er fra min Mommie, som til min store sorg, døde 4 dage inden Mia kom til verden

SESSE

Elsker vores pige såå højt..!! 🙂 <3


Jeg bliver stadig helt waaaow når jeg står i pige-afdelingen 🙂

Når hun bliver gammel nok så køber jeg det her smukke slot fra FROZEN 😀


Jeg ligger ikke skjul på hvor glad jeg er for at være blevet en del af den her pige-verden! Drenge verdenen har fyldt en stor del af mit liv siden 2003. Det med spiderman,politibiler osv falder mig naturligt nu, men det her…woooow…. 😀 <3

Mia3 - Kopi

På det her dejlige søskende foto, bære Mia en smuk lyserød tyl nederdel 🙂 Den er syet af Mias helt egen designer! Hun er en af mine gode veninder,og jeg er så stolt af at Mias allerførste nederdel-er designet af lige netop hende! 😀

I love it! <3

/Katherina

 

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hold vandt DM i Pole Duo! :D