3 umulige børn ved lægen! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Dejligt, varmt og nyt :)

3 umulige børn ved lægen!

Kære læsere

Børn er dejlige! 🙂

Men der er bare øjeblikke hvor man tænker AGHRRR!!!!

Hvis bare det er et barn af gangen der skaber sig,- så det er okay. Det er træls ja,men det påvirker mig normalt ikke 🙂 Men i dag var det alle drengene på samme tid! Fra vi var halvvejs mod lægen og til 2 af dem skulle sove til middag,og til at Mikkel der kunne lukke døren til sit værelse………  O_o

Wooow..Kunne godt mærke på migselv at det var på en tide med en pause. Hvorend jeg elsker familielivet,så var jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg ville have godt af en tur ud i den friske luft-alene! 🙂

MIG

Peter har fri i dag,så han bliver hjemme med børnene 🙂 Lidt søvn og fred og ro hjælper på alle! 🙂 Senere står den på familiehygge,men lige nu……..

Ingen børn! Ingen baby! Ingen barnevogn! Ingen tvillingvogn!

Bare mig og mit headsæt..! ^^ <3 

😀

/Katherina

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dejligt, varmt og nyt :)