Mikkels operation gik godt! :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Så er det i morgen Mikkel skal opereres

Mikkels operation gik godt! :)

Kære læsere

Vi mødte ind på afdelingen som planlagt. Sygeplejersken lagde tøj og hætter frem til os begge. Da hun gik fandt jeg ramasjang frem, og mig og Mikkel fik taget fjollebilleder, så det hele ikke virkede så skræmmende 🙂 Jeg er ret overrasket over hvor luksus det hele var!! Fladskærm ved hver seng! Legetøj, flotte malerier, Anders And blade, god service, sødt og venligt personale, som var supergode til at berolige <3 🙂 Tiden kom, og Mikkel blev kørt ned til operations gangen. Det var første gang i både mit og Mikkels liv, at vi var der!

 Mikkel hoppede ned af sengen, og derefter gik vi sammen ind på operationenstuen, hvor en god portion mennesker i blå kitler ventede på os. Da Mikkel begyndte at virke utilpas, overrakte en sygeplejeske ham en bamse! En nuttet og dejlig blød isbjørne bamse der hedder Theo, og som er sponsoreret af Tryg Fonden 🙂

Mikkelsygehusred

Mikkel har haft 3 sygehusbesøg siden i går, men har det godt nu 🙂 Han er så sej og vi er mega stolte af ham! Om lidt skal der poppes popkorn og ses Pokemon! Normalvis er det ikk lige mig, men det er de første sæsoner han vil se. Som han selv siger:

“Pokemon fra gamle dage” 😉 😀

Jeg kunne desuden ikke lade være med at tænke på flygtningekrisen, og på hvor priviligeret vi er! Vi er så heldige! Ikke bare kunne min søn få hjælp. Han fik en hyggelig stue med flotte vægmalerier og fladskærm! Dejligt personale, -og han fik altså også en bamse! 😀 Jeg er så overrasket over vores sygehusvæsen..! Jeg vidste ikke hvor godt stillet vi egentlig er her i Danmark. Jeg er taknemlig! Så taknemlig at det ikke kan beskrives 🙂

/Katherina

4 kommentarer

 • Annalise

  Hej Katherina.
  Ja vi har et godt sygehusvæsen. Jeg har i løbet af de sidste 10 måneder været på sygehus til undersøgelser, operationer, kontrol osv ca 20 gange og er Elvis blevet godt modtaget og behandlet
  Hvilket sygehus ligger Mikkel på?
  Rigtig god bedring til ham og også til dig, jeg ved godt, hvordan man her det som mor, når der er noget i vejen med ens barn
  Kh Annalise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annalise

  Undskyld mine skrivefejl, der skal selvfølgelig ikke stå Elvis men altid, ligesom der skal stå “hvordan man har det”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  DEJLIGT at det gik godt:-) Hvad sagde Mikkel til bamsen fra Olde?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Dejligt at Mikkels operation gik godt.
  God bedring til ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det i morgen Mikkel skal opereres