Udnyttelse af semi-kendis-status :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Far & dattertid <3

Udnyttelse af semi-kendis-status :)

traine

Artiklen kan læses her:

http://realityportalen.dk/rcarticle/de-unge-moedre-katherina-soeger-traeningspartnere/

Måske det her gør det lettere at finde frem til overvægtige i Vejle? Jeg er semi-kendt og hvorfor ikke udnytte muligheden med omtalen til at finde den gruppe mennesker jeg så gerne vil starte noget op med?! Ville da være fedt at kunne bruge det her semi kendis-gøgl til noget fornuftigt.

Jeg har fundet en at løbe med og vil gerne byde flere velkommen 🙂 Så hvis du bor i Vestbyen her i Vejle,eller tæt nok på til at vi kan finde et stabilt mønster sammen,så kontakt mig 🙂 Jeg har en gruppe her på fb der hedder “Kun for tabere 2015”. Formålet med gruppen er at dele opskrifter,finde inspiration,evt træningspartnere i ens nærområde. Gruppen er forholdsvis ny,og i takt med at den får flere medlemmer med samme formål, vil den forhåbentlig gå hen og blive en succes for os der ønsker sig et andet tal på vægten her i 2015 ^^

Håber at høre fra dig 🙂

/Katherina

   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Far & dattertid <3