Sådan går vægttabet !!! :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Bowling tur :O)

Sådan går vægttabet !!! :)

Kære læsere

Da Mia blev født vejede jeg 103 kg. Da hun var en uge (ca der omkring) steg jeg på vægten og regnede med at se et stort minus, men til min overraskelse sagde vægten kun : 98,0 kg 🙁

Efter nogle uger med stor fokus på min kost og motion stod vægten på 90,0kg! Desværre gik der kage i min kostplan. Sådan bogstaveligt talt… Så vægten røg op på 91,0 kg 🙁


Tilbage til bøgerne for at finde den rette mad, og en ærlig snak med min mand om min problemstilling. Peter er en utrolig god støtte. Han fik det hele til at virke overskueligt og positivt igen 🙂 At han er med i det her er så vigtigt og betydningsfuldt for mig!

run0


Mit første delmål var at komme under 100 kg

Mit andet delmål var at veje 95 kg

Mit tredje delmål var at veje 90 kg.


I dag er det mandag den 17 august. Jeg var ved læge med Mia. Hun skulle vejes og måles. 5 kg ligeud 😀 Og så var det min tur. Tjek det ud!!! 😀 😀 😀

vægten

Amen altså! Jeg er bare så glad!


Jeg har min facebookgruppe der hedder “Kun for tabere 2015” som jeg skrev lidt i her i løbet af ugen. Jeg har bokset med at finde en væskebalance, og det gør jeg stadig! 🙁 Jeg har stadig maaaasser af kg. der skal smides og det kommer til at tage en del tid..

Men jeg ved at hvis ikke jeg sætter tid af til en livstilændring nu, så skal jeg sætte tid af til sygdom senere..! Jeg ved hvad jeg vælger, og jeg er godt på vej til at have et sundere forhold til mad og et bedre syn på mig selv ^^


run

Her løber jeg faktisk! 😀


Mandag den 10. august

Det var dagen hvor jeg satte mig 3 nye delmål, og for at skabe en tidslinie og have noget at gå efter, så satte jeg en dato for hvert delmål. Sidste gang havde jeg ikke sat nogle datoer på, men det har jeg så valgt at gøre denne gang 🙂

Mit 1 delmål er 85 kg., og datoen for at nå det er den 1. september 😉

Så skal der knokles! Hvis jeg når det, så vil jeg bruge min fødselsdagsgave fra min mor som lyder på en times massage et sted her i Vejle 😀

Glæder mig allerede!

/Katherina


helseplus logo

SUND LIVSSTIL OG HELSEKOST TIL HELE FAMILIEN

   

1 kommentar

  • Annalise

    Det skal du nok klare Katherina, bare hold ud, så kommer belønningen.
    Pøj pøj

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bowling tur :O)