Mias navngivning <3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Mikas fylder 7år <3 :`)

Mias navngivning <3

Søndag d. 2. august holdte vi kombineret navngivning og fødselsdag. Vi fik begge skønne gaver, og havde besøg af dejlige mennesker 🙂 Under graviditeten købte Mikkel 2 halskæder. En til hans kommende lillesøster, og en til ham selv. Så d. 2. august blev altså dagen, hvor Mia fik sit navn,-og gaven fra storebror <3
Miasname


Jeg syntes desuden at i skal se de her vildt flotte balloner, som min mor overraskede os med 😀 De er bare så fantastiske! Desuden havde hun en “buket” af balloner i forskellige farver med som var en stor succes ved børnene 😀

BALLONNERTil vejlenserne kan jeg fortælle, at ballonbutikken ligger Gormsgade 8A.  Besøg butikken på deres facebookside – We love them..! Glæder mig allerede til den næste fødselsdag, hvor der skal være noget ligne bare i blåt og grønt! 😀

covermia

Da jeg åbnede døren stod min mor i opgangen med ballonerne, og på en af ballonerne hang en af mine gaver fast i et gavebånd. En guldring som min morfar en gang for længe siden gav min Mommie. Det var ringen min mor arvede fra min mormor,-og det er så den ring som jeg var så heldig at få i gave..! Jeg bære min elskede Mommies ring! Min finger er kun lidt for fed, men i dont care. Jeg fik ringen på og jeg er glad ^^

ringnavnDesuden fik jeg også nogle andre gaver som nogle opslag vil bære præg af,men det vil jeg komme ind på senere 🙂 Tak fordi du læste med 🙂

/Katherina


lekmer-logo-dk-winter

 

   

1 kommentar

  • Charlotte Holm Hansen

    Ønsker stort tillykke med Navngivningen af jeres dejlige datter
    Samt Held og lykke I fremtiden

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mikas fylder 7år <3 :`)