Kylling med “ris” – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Udnyttelse af semi-kendis-status :)

Kylling med “ris”

Kære alle som læser med 🙂

Så kom vi igang med august, og dermed også vores nye livstil 🙂  Vi arbejder stadig på at komme ind i en go rytme, så vi undgår spontane indkøb i sidste øjeblik 🙂 Og må indrømme, at en lille smule omtanke og planlægning letter lidt på det hele, men nemt bliver det nok ikke, bare sådan 🙂


“Læs også: AUGUST KOMMER – OG HVA SÅ NU?

Kylling 05-08-15Her forleden var så en af de dage, hvor der kom noget rigtig godt og lækkert ud af det hele 🙂 Voila – Kylling stegt i spinat, krydret med citron peber. Serveret med grøntsager bestående af broccoli, grønne bønner, majs og “ris” – Altså ikke rigtige ris. De her består af rød og sort quinoa blandet med revet blomkål – Og det smager fantastisk 😀

Tja, så er stilen i hvert fald lagt, og vi glæder os til at prøve kræfter med endnu flere spændende alternativer til maden herhjemme 🙂


Køb flere helseprodukter her: helseplus logo

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Udnyttelse af semi-kendis-status :)