Mias fremvisnings outfit – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Det allerførste billede <3

Mias fremvisnings outfit

Kære læsere

I dag er en milepæl i vores datters liv. I morges blev Mia en uge gammel 🙂 Tænk at vi allerede har haft vores lille skat i en uge…. <3 Hun meldte sin ankomst ret uventet den 30. juni tidligt på morgenstunden. Peter var på arbejde, men måtte løbe hjem (der var ikke tid til at ringe efter en taxa!!!) Det endte med en hjemmefødsel, hvor jeg selv tog imod vores lille pige! <3 Farmand kom styrtende ind af døren 5 min senere med Falck i røret. Alt endte lykkeligt, og senere selvsamme dag fik Mia sit præsentations-outfit på <3 Hendes første uge er gået over al forventning 😀 Hun er lige så nem og fantastisk som hendes outfit er nuttet ^^ <3


Læs fødsels beretningen her :O)


Sesse1

Fra jeg kom hjem fra kønsscanningen og til at jeg havde fundet Mias præsentations-outfit, gik der ikke mange timer 🙂 Jeg spurgte min veninde, som er dygtig til det der med at sy, om hun kunne sy det design jeg ville have, og guess what. Det kunne hun 😀

Sesse4


Sesse8

Vores dejlige pige

Vi elsker dig så højt..! <3


wallart-com

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det allerførste billede <3