Det allerførste billede <3

Lilje Vanilje på FB – Mias designer <3

Kære læsere

I dag er en milepæl i vores datters liv. I morgers blev Mia en uge gammel 🙂 Tænk at vi allerede har haft vores lille skat i en uge…. <3 Hun meldte sin ankomst ret uventet den 30. juni tidligt på morgenstunden. Peter var på arbejde, men måtte løbe hjem (der var ikke tid til at ringe efter en taxa!!!) Det endte med en hjemmefødsel, hvor jeg selv tog imod vores lille pige! <3 Farmand kom styrtende ind af døren 5 min senere med Falck i røret. Alt endte lykkeligt, og senere selvsamme dag fik Mia sit præsentations-outfit på <3 Hendes første uge er gået over al forventning 😀 Hun er lige så nem og fantastisk som hendes outfit er nuttet ^^ <3


Læs fødsels beretningen her :O)


Sesse1

Fra jeg kom hjem fra kønsscanningen og til at jeg havde fundet Mias præsentations-outfit, gik der ikke mange timer 🙂 Jeg spurgte min veninde, som er dygtig til det der med at sy, om hun kunne sy det design jeg ville have, og guess what. Det kunne hun 😀 Hun har en facebookside hvor hun fremviser noget af det hun kan 😀

Desværre er Mias outfit vidst det nyeste i længere tid der er lagt op, men hun kan lave det sødeste af det sødeste, så hvis du ønsker dig et lignende outfit til dit barn, så kunne min veninde måske få dine ideer lavet om til et rigtig nuttet sæt tøj 😀

Sesse4


Hendes side hedder Lilje Vanilje og linket er lige her

——> Lilje Vanilje <—–


Jeg syntes at det var superpassende da hendes datter hedder Lilje, og vi kaldte Mia for Vanilje inden vi fandt hendes rigtige navn, så det faktum at hun skulle designe Mias præsentations-outfit var ret oplagt 🙂

Sesse8

Vores dejlige pige

Vi elsker dig så højt..! <3


wallart-com

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det allerførste billede <3