Jeg skal føde i sorg. Min elskede mormor er død :`( – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Ingen hjertelyd-men hun er i live!

Jeg skal føde i sorg. Min elskede mormor er død :`(

Kære læsere

En kvinde med stor betydning døde fredag aften efter kortere tids sygdom. Hun har lært mig alt fra kærlighed til Danmarks grimmeste gloser, og med en iver over endelig at kunne shoppe lyserødt, vidste vi begge at den sidste shopping havde fundet sted. Min fantastiske mormor afgik ved døden omkring 20.45 fredag aften 🙁

Da jeg boede på Amager og i Farum var det så svært at undværre hende. Vi smsede ret ofte og havde en tæt kontakt. Den blev endnu tættere da jeg flyttede tilbage til Vejle og det var bare dejligt..!

Mig & Peter valgte vores bryllupsdato udfra hendes 70 års fødselsdag, som fandt sted den 13 december 2013 🙂 Hun var glad og stolt og vi vil mindes hende hvert år på vores bryllupsdag <3


Var der noget hun havde ønsket sig at opleve, så var det at jeg ville få en datter. Hendes ønske var kun overgået af Mikkels ønske om en lillesøster, så det var med stor glæde at vi på Mikkels 9 års fødselsdag kunne afslører at vi ventede os, og at Mikkels fødselsdagslagkage ville afsløre kønnet på vores ufødte skat 🙂 Min mormor skulle hjælpe med at skære kagen for sammen med Mikkel, og da hun hørte hvad kagen rummede af hemmeligheder, rystede hun så meget at selv paletkniven dirrede 😀 Der blev råbt, skreget, grædt og grint af glæde ved synet af det lyserøde kagesnask 😀

Straks efter gik hun igang med den længeventede lyserøde shopping! 😀 I januar overraskede vi hende med at hun skulle deltage i en ekstra scanning ved jordemoder.dk så hun kunne se vores lille pige mosle rundt inde i maven 🙂 Hun var bare så glad..!


Jeg håber på en god fødsel, for som det føles nu, så kommer jeg til at føde i sorg. Det her med at have døden og livet så tæt på hinanden splitter mig i 2. Jeg er knust over tabet, men lykkelig over at Mia snart joiner vores familie <3  Jeg talte meget med min mormor omkring et program der hedder “Long Island Medium” i månederne op til hendes død, da hun skulle gennemgå en operation, og følte sig åben overfor alle muligheder der vedrørte livet efter døden. I det program nævner mediet at vores nærmeste afdøde holder barnets sjæl inden overgangen til den (altså vores) fysiske verden. Den tanke hjælper mig lige nu.

Jeg er så ked af, at min mormor aldrig kommer til at møde vores lille pige, men så taknemmelig over, at jeg er 39 uger henne og snart kan byde vores datter velkommen til verdenen <3 Den pige er så længeventet og højt ønsket, at det er svært at beskrive hvor meget hun allerede betyder for vores familie! 🙂 <3

39+0

Tænk at det er så tæt på nu..!! Jeg er spændt. Nervøs. Fuld af både glæde og sorg, men samtidig overdrevet lykkelig og taknemlig overfor det liv der venter os <3

/Katherina

4 kommentarer

 • Først og fremmest en kæmpe krammer til dig! Det er ALDRIG uden smerte at miste nogen man holder af og især ikke en, som stod så tæt på dig. Jeg kan godt følge dine tanker omkring liv og død, men jeg er også helt sikker på at din mormor ønsker jer det absolut bedste og at hun holder hånden over jeres lille familie. Jeg er selv gravid i uge 31 med en pige, så kan godt forstå dine tanker! Og som gravid har man det også med at lade følelserne komme tæt på, det har jeg i hvert fald selv. Jeg glæder mig til at følge dig på både godt og ondt & mange gange held og lykke med din fødsel, må din lille datter komme godt til verden!

  Pøj pøj! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kondolerer det gør mig ondt at høre at du/i må gå dette igennem. Men samtidigt glædeligt at du snart for din datter i favnen. Ønsker en god fødsel for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kondolerer mange gange.
  Ønsker jer al det bedste og sender jer positive tanker.
  ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Knold

  Hej Katherina
  du kender mig ikke men jeg kendte din mormor tulle det dejligste og sødeste menneske man kunne tænke sig…. jeg kondolere af hele mit hjerte ♡♡ og jeg håber at i kommer igennem sorgen da der jo også er lidt glæde du skal snart have en ny lille baby som hun kan kigge ned på og følger hende i gennem hele din datters liv ☺ men kan følge dig og ved hvad du/I går i gennem

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen hjertelyd-men hun er i live!