Ingen hjertelyd-men hun er i live! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
37+0 og 1½års bryllupsdag <3

Ingen hjertelyd-men hun er i live!

Kære læsere

Den 1 juni skulle vi til den sidste lægelige graviditetsundersøgelse. Det er jo egentlig ren rutine…..Og dog……… På trods af en meget aktiv pige som lige havde sparket inden vi blev kaldt ind så endte jeg med at tvivle på hvorvidt hun var i live eller ej. Min læge ville tjekke hjertelyden via doptone (ala den jordemoderen bruger).

I næsten 6 MINUTTER lå jeg på briksen uden lægen kunne spore vores datters hjerte. Hun beklagede at det var et dårligt apperat ect,men nu har jeg en uheldig forhistorie,men sådan generalt set så forstår jeg ikke at man ikke smider lortet ud hvis det er defekt. Gad vide hvor mange gravide der er blevet hylet ud af den på den konto? 🙁

Well..Til alt held så sparkede vores lille pige så selv Peter kunne se det fra hvor han sad med Nicklas og Alexzander 😀 Vi var naturligvis lettede,men fandme også rystede! Føles somom jeg havde været en tur i tivoils klammeste forlystelse og var på vippen til at voldørle údover det hele.

2 dage senere skulle jeg til jordemoder og jeg bad hende tjekke hjertelyden med det samme. Jeg ved godt at jeg mærker liv osv,men det var bare vigtigt for mig at høre nogen finde hjertelyden hurtigst muligt. Min jordemoder havde fuld forståelse for oplevelsen og satte sin doptone til min geleindsmurte mave. Dung dung dung dung dung dung  <3 <3 <3 Hun fandt lyden indenfor få sekunder! Det hjalp! 🙂

I morgen den 18 juni skal jeg til jordemoder igen. Har kraftige plukveer så det skader ikke at få status på situationen. Jeg gætter på at hun bliver født den 24 juni (om 7 dage) men lad os nu se 😀

 

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

37+0 og 1½års bryllupsdag <3