37+0 og 1½års bryllupsdag <3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Fars dag :D

37+0 og 1½års bryllupsdag <3

Kære læsere 🙂

Sidste uge besøgte jeg galleriet i Vestergade og smalltalkede med en barndomsveninde. Der var en dejlig stemning og børnene pjattede efter at have rendt rundt ved “stranden” på Nørretorv 🙂 Min venindes mor som ejer galleriet syntes at det var så hyggeligt, at hun tog et billede og lagde det på hendes facebook. Intet synderligt wierd over det 🙂

Men der gik ikke lang tid før jeg fik beskeder fra læsere, om hvor billedet var taget, hvad jeg foretog mig i et galleri, og om ikke jeg ventede trillinger. Billedet var blevet spottet af en seer, som havde videregivet oplysninger til en sladder gruppe på facebook om De Unge Mødre. No hard fealings. Jeg syntes bare det tarveligt gjort overfor min venindes mor.

MEN..Så opstod der en ide 😀 Jeg besluttede at få taget et hurtigt mavebillede foran galleriet her i dag, og bum. Som i kan se, så peger jeg på rudeteksten,og hvis nogen skulle have interesse,så kan i klikke på det tag jeg har lavet så i kan gå ind og se og læse om stedet. Man får altid en god behandling 🙂


Nok om det! I dag er en fantastisk dag! Ikke bare fordi at vi skal have pitabrød eller fordi computeren ikke driller, men som i virkelig fantastisk dag, fordi vi i dag har 1½års bryllupsdag!!! OG jeg er 37 uger henne OG vores lille datter er fuldbåren!! For dem der ikke ved hvad det betyder, så betyder det, at hun er klar til at komme til verdenen og kan melde sin ankomst hvornår det skulle være 😀

I morgen får vi et sødt vennepar på besøg. Manden er healer og fortalte, at 6 timer efter han healede sin højgravide kone -der gik hendes vand. Det skal jeg da prøve! Om det vil virke, ja det ved jeg jo af gode grunde ikke, men nu giver jeg det et forsøg! 😀 Om ikke andet så har de deres dejlige børn med OG de er dejligt selvskab 😀 Sikke mange OGèr det blev til..heh.. ^^


Ellers kan jeg fortælle at graviditeten fortsat går som den skal. Jeg har fået lidt vand i kroppen. Belastende. Selv mine ballarinasko klemmer, men oh well. Tiden er snart gået, og så er vores drøm af en datter i vores arme 😀 Om 7 dage kommer min veninde forbi med hendes bud på et nuttet præsentaionsoutfit. Jeg glæder mig så meget!

Jeg kan mærke hvordan fødslen nærmer sig. Ikke bare på min krop, men også på manden 😀 Er du sindsyg hvor kan den mand fikse meget på rekordtid! Jeg havde (vidst nok… heh..) ytret, at vores seng og farve på væggen ikke ville harmonere godt til farven babylyserød eller svaglig lilla. Og bum – Så havde vi nye møbler, nyt gardin og væggen var malet! Et knips med fingrene, og resten var fikset. Altså! Der findes kun en ting min mand IKKE kan, og det er sgu at føde børn, men han er så til gengæld dygtig til at lave dem 😉

I går stod jeg klar med ansigtsmaske og virkelig grimme solbriller på, for at skræmme ham da han kom ind af døren, og reaktionen  var guld værd! 😀 I dag kigger han fortsat kærligt på mig <3 Vi har snart været sammen i 6år, og kan om ganske kort tid byde vores 3. og sidste barn velkommen til familien <3

1 kommentar

  • Pernille

    Dejlig historie og hvor er du smuk med mave på. Du bærer din graviditet smukt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fars dag :D