Vores datter skal hedde…………. <3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
D. 4 maj var det 12 år siden at min engel kom til verden <3

Vores datter skal hedde…………. <3

Kære læsere 🙂


Her til aften fandt vi endelig vores datters navn! Sødme, viljestyrke, girlpower! Hun skal opkaldes efter min veninde som jeg i mange år som barn troede var min kusine – så det kaldte vi hinanden, og jeg betragter hende som familie den dag i dag <3

Min kusine mistede sin mor for få dage siden,så de sidste dage har været præget af sorg. Jeg ville ønske at min kusines mor stadig var i live, så vi kunne have fortalt hende det, men livet går ikke altid som man håber på 🙁 Men her til aften var det glædes tårer, der rendte ned af min kusines kinder <3 Nu kan vi endelig meddele børnene, familien, vennerne og jer læsere, at vores lille pige skal hedde :

Mitnavn

Der blev skålet i Vaniljeis, for hun har indtil nu heddet “Vanilje” 😀 Mikkel er glad og tæller ugerne i disneysjov! 😀 Peter er gået igang med at male, og nu nærmer vi os så småt tiden hvor Mia kan melde sin ankomst <3

/Katherina & Peter

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

D. 4 maj var det 12 år siden at min engel kom til verden <3