En forlænget weekend i København – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
30+0 scanning & billede af spunken i dunken :)

En forlænget weekend i København

Nu er det efterhånden en uge siden, at vi kom hjem fra Amager, og de mange indtryk som turen gav mig, er omsider blevet “fordøjet” 🙂 Det har på mange måder, været en tur tilbage i tiden. Forstået på den måde, at alt det som jeg forlod dengang jeg flyttede, stadig (næsten) er der hvor jeg efterlod det. Og det er en god ting 🙂 Men til trods for de milliarder af positive indtryk, er der alligevel 3 ting, som skiller sig ud på en helt speciel måde:


Det første jeg gjorde da vi ramte København var, at ta toget mod Ballerup. Mod min søn Lucas, som jeg ikke har set siden det hele kulminerede sidste sommer. Jeg har fået mange løftede øjenbryn, og blandede kommentarer på Facebook for min beslutning dengang. Men jeg holder stadig fast i, at jeg tog den rigtige beslutning for Lucas’ bedste, uagtet hvad andre så end måtte mene.

Nåh men kort fortalt, så tog jeg hen på hans skole, i håb om at få ham at se igen. Og det lykkedes mig 🙂 Da Lucas fik øje på mig, kom han løbende hen i mine arme 🙂 Og hold da helt k***, hvor var det dejligt 🙂 Vi satte os ud på en bænk, og snakkede om året der er gået. Inden jeg sendte ham tilbage til sin undervisning, udvekslede vi numre, så vi igen kunne tale sammen en gang imellem. Desværre kan jeg nu konstatere, at hans nummer ikke længere er aktivt, så kan ikke komme i kontakt med ham alligevel… 🙁 Øv! Kan kun efterfølgende glæde mig over, at jeg fik fortalt ham hvor højt jeg elsker ham, og at han ikke er glemt.


Lørdag blev dagen, hvor vi endelig skulle se “Vaniljes” ansigt 🙂 Faktisk var skanningen den egentlige grund til, at vi tog turen mod København. For vi havde besluttet os for, at det skulle foregå et sted, hvor vi vidste at kvalitet og service er i top. Nemlig hos “Lille Kbh’er” 🙂 Hvor er det fantastisk, at man har en teknologi som gør det muligt, at se så detaljeret et billede, af et foster 🙂 Og ved i hvad??? Hun ligner vores lille Nicklas <3

3dVanilje


 Den sidste oplevelse i særklasse, var mit og Alexzanders besøg, i min kammerats helt særlige rum 🙂 Og hvis man synes den sætning lyder creepy, så er man måske ikke helt på afveje 🙂 For min gode ven Kim, har nemlig en helt særlig hobby: Edderkopper! 😀

PeterAlex3 PeterAlex2

Personligt har jeg intet problem med edderkopper, og Alexzander har tilsyneladende heller ikke 🙂 Faktisk var han meget nysgerrig.. Underligt nok mest i kakkelakkerne, eller “pakkelakkerne” som han kalder dem 🙂 Og skulle nogle være interesseret i at anskaffe jer et nyt kæledyr, så kan i måske finde inspiration her 😀 – https://www.facebook.com/kongekildetarantulas?fref=ts

/Peter

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30+0 scanning & billede af spunken i dunken :)