Vores første møde <3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Sådan startede det hele :O)

Vores første møde <3

Den 29. april 2009 afholdte Sand TV en “galla” i forbindelse med afsnit 200. Og alle, undtagen fædrene der ikke længere deltog med mødrene, var inviteret. Det virker forkert, at en mor der deltager på samme vilkår som faren (der gives sammentykke til optagelser af privatlivet, som vises og debatteres af folk i Danmark, Norge og Sverige, for ikke at tale om youtube-klipene der rækker længere end det) er stillet anderledes, hvad angår en simpel invitation til et Sand TV arrangement.

Logo-De unge mødre

Så selvom en far deltager i lige så mange afsnit som moderen til barnet, er de ikke ligeværdige eller ligestillet i Sand tv’s øjne. Før vi fandt sammen, var jeg ikke opmærksom på det problem, og skænkede ikke fædrene en tanke. Jeg tog det som en selvfølge, at de var med. For uden dem, så var der en del underholdene klip, som var gået tabt, og altså ikke havde været en del af “De Unge Mødre”, og som programmet er kendt for i dag.

Alene det at få Peter med til Gallaen var en mindre mission, for eftersom at han ikke var sammen med Christina længere, var han ergo ikke en del af programmet. Så på trods af hans deltagelse på landsdækkende tv fra 2004 TIL 2009, var han ikke inviteret til festelighederne – for han var jo bare en far……….!!!

BARE en far!!! Sut røv Sand tv.


Anyway… Jeg syntes det virkede underligt, at de ikke så ham, som enhver anden deltager. Det program havde set så anderledes og skide kedeligt ud, hvis de fædre der deltog, ikke havde deltaget. Man burde anerkende dem for deres deltagelse, og som minimum sende dem en invitation. Jeg fattede kikkert og kyse af den forskelsbehandling, og kontaktede min egen tilrettelægger. Hun måtte da vide hvorfor der var den her forskel?? Min tilrettelægger kontaktede produktionen, som ville bringe det op på et møde. De kom frem til, at Peter godt kunne komme med til gallaen, HVIS hans x kæreste inviterede ham med.

Det var ikke let, men det lykkedes. Alt det bøvl, udelukkende fordi han ville ligestilles med en kvindelig deltager. Min mangel på forståelse for forskelsbehandlingen oooog det faktum, at Sand TV ville skide på ligestilling, gjorde tanken om selve gallaen kaotisk. Efter 5 år troede jeg at man blev retfærdigt behandlet, men er der noget jeg har erfaret i min tv tid, så er det at man bliver bollet hvor man kan. Selv når man kigger væk, og tror alt er godt, så sniger der sig en ubehagelig “butplug” op i stjernen. Not kidding. De havde håbet at se så mange deltagere med børn som overhovedet muligt! De havde bare glemt at nævne, at Melissa skulle føde på storskærm. Og hvordan er det lige, at man forklarer et barn på 3-4 år, hvad der kommer ud hvor, og hvorfor, efter de har set en fødsel på et biograflærred?!

Havde vi vidst det på forhånd havde hverken Mikkel eller Lucas deltaget. Vi var naive, og troede at der var noget for børnene, da man jo ikke invitere så mange børn, uden en eller anden form for underholdning? Børnene sad nærmest forstenet i biografen, og nej hvor så jeg frem til at komme væk derfra. Melissa var og er en supersød kvinde samt tidligere kollega til Peter, men ville altså gerne have undgået at børnene skulle have haft den fødsel med på opleveren 🙂


Men men men :O) DET LYKKEDES!!! Og heldigvis for det. Efter rød løber, billeder, interviews, og alt det andet, som hører med til sådan et arrangement, fik vi en KANON tur i Tivoli. Faktisk brugte vi resten af dagen sammen i Tivoli, lige indtil Lucas faldt af en hoppepude, og brækkede armen 🙁 Så Peter kørte på skadestuen, og jeg endte med at sidde på mit hotelværelse, sammen med Bianca, som Peter havde mødt via facebook lidt tid forinden, og var sammen med dengang. En virkelig underlig måde, at afslutte vores første møde, og startene venskab på. Men samtidig et minde, som vi ikke vil være foruden <3 Vi havde nok ikke haft så meget at snakke om, hvis ikke det havde været for problemet med ligestilling. Så lige i det tilfælde, var det en behagelig “butplug” i sidste ende.

Tak fordi du læste med <3 I morgen vil vi fortælle om Valentins dag-og her vil det første mavebillede og graviditetssnak komme på banen 🙂 <3

4 kommentarer

 • Silja

  Haha, jeg kan godt huske Bianca. Pakkede hun sine ting og skred fra Peter pga. dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, hun skred af samme grund som Christina :/ Jeg har langt fra været en go kæreste, og det er faktisk lidt et mirakel at Katherina stadig er her :/ Det er faktisk meget nyt, at jeg behandler min kone som hun virkelig fortjener at blive behandlet..

   /Peter

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Silja

   Bedre sent end aldrig, Peter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Havde aldrig troet, at Katherina skulle blive mit livs kærlighed <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan startede det hele :O)