Valentinsdag og 20+0 for 6 gang – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Vores første møde <3

Valentinsdag og 20+0 for 6 gang

 

Jeg var 20+0 på selve Valentinsdag og jeg eeelsker Valentinsdag! Kærlighed i centrum, ekstra hygge, bling og chokolade!! 😀 Men denne gang blev dagen ekstra fantastisk,  for min barndomsveninde annoncerede sin graviditet. Det er bare en superskøn nyhed, som kun gjorde dagen endnu bedre!! 🙂

MpicJeg har nu passeret 20+0 for 6 og sidste gang i mit liv. Den første gang kendte jeg ikke kønnet, men efter Davids død, havde jeg et stort ønske om at opleve at få en søn. Og jeg var sååå lykkelig den dag jeg fik at vide, at jeg ventede en velskabt dreng! Jeg husker alt det fantastiske, det nye, det spændende, og den helt unikke verden, der åbnede sig ved at få afsløret sit indre kinder-æg! Der var babyblåt alleveje and I loved it <3 🙂

Og den vidunderlige følelse jeg havde første gang, oplever jeg nu igen – for sidste gang, men på en ny måde. Alt er fornyet! Den her verden har jeg aldrig oplevet før, og jeg føler mig så taknemmelig, velsignet og heldig, over at skulle få det privilegium det er at opleve at få en datter <3 Og jeg har allerede investeret i lyserødt 🙂 <3

Mit liv har kredset sig om børn, siden jeg fødte David som 16 årig. Hans død blev min inspiration til livet. Mikkel blev min øjenåbner til verdenen, og intet har været sig selv som t.f.b (tiden før børn). Nu er jeg 28,gift og har født 5 sønner. Og med min mands søn fra tidligere, er det ingen hemmelighed at farven blå og fodbold, har fyldt meget i mit liv.

Jeg er selv den sidste pige der blev født ind i familien på min mors side, så det er begrænset hvor meget lyserødt nogen fra familien har shoppet. Alle har født sønner efter 1986, men til sommer bliver den første pige i knap 30 år født ind i familien 🙂 Og det er bare så stort at det ikke kan beskrives!

Da jeg lå på scanningbriksen i Fredericia havde jeg glemt mine briller, så det var begrænset hvad jeg kunne se på skærmen. Så da jeg fik resultatet, var det virkelig et vidunderligt øjeblik! Jeg havde kun turde drømme og håbe på, at jeg en dag selv skulle opleve det. Men at det rent faktisk skulle ske….Omg….! Jeg krammede hende der havde scannet mig, alt i mens jeg stadig havde tårer i øjnene :`) Det må være sådan det føles, at være høj på den fede måde! Nøj det var crazy :)


I dag fik jeg så endelig resultatet af tripletesten, og vores lille pige er i supertrivsel, og jeg kan mærke hende sparke <3 🙂 På torsdag skal jeg til jordemoder, og det ser jeg supermeget frem til! Det sidste der mangler, er så bare de sidste 10 kg fra forrige graviditet. Så jeg er lidt “flommet” allerede, men har heldigvis en mand, som elsker mine gravide kurver 🙂 Og hvad det angår, så minder den her scene lidt om ham ^^

 

   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores første møde <3