Sådan startede det hele :O) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Sådan startede det hele :O)

Sådan startede det hele :O)

Hej og velkommen til vores nye blog 🙂 Her vil vi med jævne mellemrum, skrive om de ting, som berører vores hverdag, eller de spørgsmål som presser sig mest på omkring os, og vores liv 🙂

Og den bedste måde, at starte på, er vel ved at besvare et af de spørgsmål, som en del faktisk stiller os: “Hvordan startede det hele?” Så her kommer vores historie om starten i “De Unge Mødre”

Katherina og Peter

Det hele startede tilbage i 2004. Peter sad hos en kammerat, da telefonen ringede. Det var en tilrettelægger fra “Freeport” som ville snakke lidt om Kaare Sands næste reportage – “De Unge Mødre”

Dengang var Peter sammen med Christina. Hun var gravid med Lucas, og gik på “Kvindedaghøjskolen” på Amager. Et sted for unge piger, hvor de kunne få støtte og vejledning i forbindelse med forberedelserne på at blive mor. Et perfekt sted for Kaares folk, at finde kandidater til programmet.

De sagde ja, og aftalen kom i hus, og kort efter havde de fotograf, lydmand, tilrettelægger, og nogle gange Kaare på besøg. Dengang lavede Kaare selv sine master interview, men idag ville han aldrig selv kunne nå rundt til alle pigerne.

Det viste sig, at reportagen blev en kæmpe succes, og kort efter forlod Kaare “Freeport” og stiftede selskabet “Sand TV”, og programmet “De Unge Mødre” blev en realitet.


Katherina startede sin historie på Vejle bibliotek i 2005. Hun sad og søgte efter andre kommende unge mødre via google, og havnede på ungmor.dk. Inde på hjemmesiden var der et opslag fra Tele Danmark som søgte unge gravide til en dokumentarserie. Hun sendte dem en mail på få linjer og blev herefter ringet op af en tilrettelægger, som ville aftale et video interview.

Datoen for interviewet, var lige efter et brud med Nikola, som er far til Katherinas søn Mikkel, som hun var gravid med på daværende tidspunkt. Interviewet fandt sted på Gammel Ribevej i Vejle, i Katherinas stue, hvor hun havde en veninde og hendes lille datter på besøg.

Selve optagelsen gik ikke som man kunne have håbet på. Det var svære at være sig selv foran kameraet end hun havde troet, så Katherina var sikker på, at hun ikke ville blive valgt.

Lige inden optagelsen skulle afsluttes, parkerede Nikola sin bil foran vinduet, med en hård opbremsning. Katherina bad tilrettelæggeren om at gemme kameraet væk. Nikola kom ind i stuen og sagde: “Du var så tæt på at få tæsk i går”. Da det gik op for ham at der var andre i stuen end Katherina, hilste han pænt på dem og kørte sin vej. Tilrettelæggeren rejste sig og sagde tak for i dag. Hun ville ringe tilbage hvis Katherina var blandt de udvalgte.

Dagen efter ringede Sand Tv. Nervøst tog hun imod opkaldet og fik beskeden: “Hej Katherina. Tak for sidst. Hvis du stadig har mod på det så er du blandt de udvalgte til sæson 2 af De Unge Mødre”.


10 år, 20 sæsoner og nogle forhold senere, sidder vi så her, gift og med tilsammen 5 (snart 6) børn, og har mødt hinanden gennem programmet :O)

10 kommentarer

 • anette

  Hej sikke en dejlig historie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Peter & Katherina (De Unge Mødre)

   Jamen mange tak 🙂 Glad for du synes om den 🙂

   Mvh. Peter

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hejsa jeg syntes bare i er seje og i passer så godt sammen i to

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Peter & Katherina (De Unge Mødre)

   Mange tak for de pæne ord 🙂

   Mvh. Peter

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cita madsen

  synes at det var synd at i skulle så meget igemen inden at i fandt sammen glæder mig til at følge jer god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Peter & Katherina (De Unge Mødre)

   Jo tak, men det er vel en del af livet 🙂 Det er de dårlige tider, som minder en om, hvor godt man egentlig har det 🙂

   Mvh. Peter

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  har fulgt jer begge fra starten, hvilket har været fantastisk og ville bare lige fortælle jer at jeg synes i to er fantastiske sammen og det er skønt at i har fået et liv sammen 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cita madsen

  hvordan går det ellers med katherins gravdite og lille pigen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Peter & Katherina (De Unge Mødre)

   Der kommer lidt om graviditeten herinde meget snart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan startede det hele :O)