1 år – Tillykke lille Nicklas <3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Spinatsalat med pinjekerner

1 år – Tillykke lille Nicklas <3

Tænk at der allerede er gået et år 🙂 Og hold da helt op, hvor er det gået stærk…   Alt for stærkt.


 

Nicklas 3


For et år siden, startede dagen som så mange andre. Peter stod op, for at tage på arbejde, og jeg lå derhjemme foran flimmeren. Det var en søndag, så ungerne og jeg hyggede. Så på det tidspunkt, havde jeg ingen idé om, hvor kaostisk og hæktisk min dag pludselig skulle blive.

Men lige pludselig fik jeg sådan en underlig fornemmelse. En fornemmelse jeg ikke har haft før. Det var som om, jeg pissede lidt på madrassen hvor jeg lå. Jeg rejste mig, for at gå på toilet, og tænkte ikke videre over det. Men det var som om jeg aldrig blev helt færdig.

Nåh, men ringede til Kolding Sygehus, hvor de gerne lige ville se på mig. Ringede derefter til Peter: “Øh, skat. Jeg tror sku vandet er gået!” Og ALDRIG har jeg før kunne høre så meget panik og frustration i hans stemme 🙂 Altså ikke på en dårlig måde, men det lød som om han bare drejede rundt om sig selv:)

Peter fandt en afløser og kom hjem, og jeg fik ringet til en ven af familien, som kunne køre mig til Kolding. Men af alle dage, så skulle den bil hun havde lånt, selvfølgelig gå i stå på vejen. Så der sad jeg. Vandet var gået. Og med en mand, som bliver helt underlig ved tanken om en fødsel 🙂 Men alt endte jo godt. Jeg kom afsted, og inden dagen var omme, lå jeg med Nicklas i armene <3Nu er der så gået et år. ALLEREDE!!! Og tilbage sidder man lidt med tanken om, hvor de 365 dage er blevet af. Det er lidt som om, at man vågner hver dag, og synes dagene ligner sig selv, men når man kigger tilbage, er intet det samme.

Anyways 🙂 Tillykke til min lille skat – Elsker dig <3


Køb dit børnetøj her: Babytorvet – Name ITDeichmann – Ellos


http---signatures.mylivesignature.com-54493-240-D7515741711A7E19065BB13515E7B15D

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatsalat med pinjekerner